CentERdata behaalt ISO 27001

Als er ergens veel met data en informatie gewerkt wordt, is dat wel bij CentERdata. Het willen behalen van de ISO 27001-certificering was dan ook een logische ambitie.

ISO 27001 is een internationale standaard voor informatiebeveiliging. Binnen deze norm zijn de vereisten voor een informatiebeveiligingssysteem gedefinieerd en wordt het proces rondom informatiebeveiliging getoetst. Linda Uijtdewilligen (ISO coördinator) geeft namens CentERdata aan, trots te zijn. Uijtdewilligen: “Het helpt ons de informatiebeveiligingsrisico’s te verkleinen en incidenten te voorkomen. Het geeft opdrachtgevers en partners de zekerheid dat CentERdata de informatiebeveiliging beheerst, optimaal heeft geïmplementeerd in haar beleid en processen en continu werkt aan verbeteringen.”

Lees hier meer over CentERdata.