KNAW faciliteert discussie Visie Wetenschap kabinet

Eind 2014 bood de KNAW met de website podium.knaw.nl onderzoekers een online podium voor discussie over de wetenschapsvisie van het kabinet. Per thema uit de Wetenschapsvisie 2025 werden onderzoekers uitgenodigd hun mening te formuleren en te reageren op de meningen van anderen. Het KNAW-podium was actief van 25 november tot en met 31 december 2014. Reageren kan niet meer, nalezen van de reacties wel. De top drie van meest besproken onderwerpen: de Nationale Wetenschapsagenda, open access en de aangekondigde herinrichting van NWO. De vervolgstap is dat de KNAW de reacties betrekt bij de discussie over de Wetenschapsvisie 2025 in de Tweede Kamer en met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Blijf op de hoogte van de Wetenschapsvisie 2025 via de website van de KNAW.
knaw.nl